Tuesday Transformation

It’s Tuesday transformation case study again.  Here is the project we did 2 years ago—the notch area.  This recessed area is just opposite the powder room.  There is not that much day light.  The purpose after transformation is to impress the guests once they exit the powder room.  Here are 4 steps we took to make it very stylish.

Before
Before
  1. Tile the whole recessed wall with light-yellow floral tiles to create an artsy and playful backdrop.

duringprocess  2.Install gilded gold-leaf mirror to light up the space and add a touch of elegancy.

3.Have a modernized regency console sit against the wall. The same style bench completes the look.

4.A yellow Murano glass bowel with red roses  serves as jewelries in this notch area.

Suddenly, the whole area transformed to a well-dressed lady.

Transformation
Transformation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s